100% VEILIG
20 jaar de beste beveiliging

BESTE PRIJZEN
vanaf 70 GRATIS verzenden

ALLES VIA 1 APP
Bedienen via Android of Apple

Over ons

Wij van Alarmsysteeminstallatie staan niet alleen voor Garantie en Kwaliteit wij vinden klanttevredenheid ook belangrijk en daar staan wij ook voor. Niet alleen onze kennis en ervaring maken het dat wij als specialist binnen Nederland een van de grootste zijn, maar zeker ook onze gedrevenheid maakt het dat we de opdrachten vaak gegund krijgen..

Door iedere dag onze kennis te verbreden met het gehele team weten wij ook altijd met de meest creatieve oplossingen voor de dag te komen. Zo zijn onze adviseurs ook regelmatig als hulp aanwezig tijdens installaties om zo actief en op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen welke continu gaande zijn.

Als onderneming willen wij bij onze klanten niet alleen goed advies geven en uiteindelijk een mooie installatie opleveren, maar zeker ook juist ondersteunen bij alle service verzoeken. Al onze installaties voeren wij zelf uit, sterker nog: onze onderneming is er zo op ingericht dat wij alle randwerkzaamheden ook in eigen beheer kunnen uitvoeren.

Safe & secure

Op zoek naar een professioneel alarmsysteem? Wij van Alarmsysteeminstallatie introduceren u de Ajax-alarmsystemen. Het biedt de beste en meest veilige alarmsystemen aan. Misschien heb je dit wel ooit op RTL4 gezien want deze manier van beveiliging is helemaal van deze tijd. De nieuwste technieken zijn verwerkt in deze geavanceerde systemen. De innovatieve en stijlvolle alarmsystemen van Ajax zijn nog zeer betaalbaar ook. Diverse verschillende soorten installaties worden er aangeboden. De meeste van deze systemen zijn bestuurbaar via de app. Dit is handig om zo snel op de hoogte zijn van eventuele calamiteiten. Zet de beveiliging razendsnel aan of uit via de telefoon. Iedere uitgave van Ajax is gemaakt voor optimaal gebruiksgemak. Dit is een veilige aankoop waar lange tijd prettig gebruik van kan worden gemaakt.

In 3 stappen klaar

Binnen 15 minuten heb je al jouw huis beveiligd. Stel jouw eigen producten samen op jouw huis geheel naar eigen wens te beveiligen

Bestel u product
(Ook met onze ondersteuning)

Installeer deze zelf
met onze hulp of compleet door ons

Gebruik de producten
en voel u veilig

Veiligheid voor iedereen

Veiligheid is belangrijk voor iedereen! Wij van Alarmsysteeminstallatie willen u informeren over de Ajax alarmsysteeminstallatie collectie. Een Ajax alarm bevat, zoals gezegd, alle benodigdheden voor een top beveiliging. Een draadloze beveiliging, om precies te zijn. Want wij vinden beveiliging met draad niet alleen weinig fraai, maar ook nog eens onhandig in gebruik. En een beveiliging via het wifi-netwerk is weliswaar draadloos, maar wat ons betreft van een onacceptabel laag beveiligingsniveau.


Camerabeveiliging

Alarmbeveiliging

Project voorbeelden

Direct offerte

Kwaliteit garantie

Al 20 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen aan onze klanten. Niet alleen onze kennis en ervaring maken het dat wij als specialist binnen Nederland een van de grootste zijn, maar zeker ook onze gedrevenheid maakt het dat we de opdrachten vaak gegund krijgen.

Door iedere dag onze kennis te verruimen met het gehele team weten wij ook altijd met de meest creatieve oplossingen voor de dag. Als onderneming willen wij bij onze klanten niet alleen goed advies geven en uiteindelijk een mooie installatie opleveren,

Partners