Hoe fijn is het om je volledig comfortabel en veilig te voelen in je eigen huis. Dat is niet te beschrijven veiligheid is belangrijk en stelt je gerust. Op deze woning hebben wij een mooie setje camerabewaking mogen plaatsen, met succes want de bewoners zijn veel gelukkiger in hun huis.

De gebruikte SUPER HD dome camera’s hebben een goed dag en nachtzicht met een groothoek lens. Een van de camera’s is prachtig geplaatst dichtbij de rol deur van de garage waardoor er duidelijk zicht is op de auto die er in en of uit gaat maar ook als er een auto voor zou staan.

Door de camera zo in te stellen dat deze automatisch zijn werk doet kan hij analyseren wie en wat er gebeurd op het moment dat u dit wenst. Bent u er even niet en verwacht u ook niemand, dan kan u daar een melding van krijgen. U zou er zelfs voor kunnen kiezen een alarm systeem of lampen, speakers

te koppelen aan ons camerasysteem waardoor een camera kan spreken met voorbijgangers of u kan zelfs live praten tegen ongewenste gasten.

De standaard motion detectie in de HD camera’s is bij onze camera’s geweldig ! U ziet werkelijk iedere beweging die u wenst, zelfs een kat zou te zien kunnen zijn.

Wenst u minder snel de bewegingen ? en alleen personen of autos ? dit kan ook.Het instellen van het systeem naar uw wens is ons werk, wij denken met u mee

en zoeken en vinden de beste oplossing voor de beveiliging van uw woning.De woning beveiligen met een camerasysteem is naar onze mening dan ook een van de best passende oplossingen van dit moment.

In één dag geinstalleerd

Gegarandeerd kwaliteit garantie

Gespecialiseerd in Alarmsystemen