100% VEILIG
20 jaar de beste beveiliging

BESTE PRIJZEN
vanaf 70 GRATIS verzenden

ALLES VIA 1 APP
Bedienen via Android of Apple

Winkel > Ajax set 1

AJAX Set 1

€609

Schaf direct een complete Ajax Hubkit compleet aan zodat u direct alles besteld wat u nodig heeft. Bij deze set zitten alle batterijen, montage materialen en benodigdheden. Het enige wat u nog aan moet schaffen is de simkaart.

Ajax Hub is het brein van het Ajax-systeem en beheert elk onderdeel van het netwerk. Dankzij de Jeweler-technologie wordt elke draadloze component in het netwerk voortdurend gecontroleerd en worden alle gegevens verzameld. Versleutelde communicatie en authenticatie worden gebruikt, die de Ajax componenten beschermen tegen interferentie of sabotage. Ajax Hub analyseert alle rapporten, filtert eventuele valse alarmen en waarschuwt u in geval van echt gevaar.

Bestel
Ajax Set Wifi

In één dag geinstalleerd

Gegarandeerd kwaliteit garantie

Gespecialiseerd in Alarmsystemen

AJAX Set 1

Bent u op zoek naar een goed alarmsysteem ? Dan bent u bij Alarmysteeminstallatie op het juiste adres. Het Ajax Set wifi is een perfect begin pakket voor een mooie prijs de waarde is hoog voor wat u betaald. De kit Ajax StartersKit 6 met 1 draadloze bewegingsmelder en 1 draadloos magneetcontact, afstandsbediening, draadloze binnen sirene en een WiFi camera voor binnen. Deze set bevat alles wat nodig is om het pand te beschermen. Gevoelige sensoren beveiligen deuren, ramen en activiteiten binnenin de woning of bedrijf en de Ajax hub verbindt ze

Bij Ajax Set 1 wordt geleverd:

  • Ajax hub (met LAN en GSM kiezer) excl. simkaart

    Ajax hub (met LAN en GSM kiezer) excl. simkaart

  • 1x Draadloze binnensirene
  • 3x Draadloos magneetcontact
  • 3x Draadloze bewegingsmelder
  • 2x Afstandsbediening
  • 4x Beveiligingsstickers dubbelzijdig voor ramen en deuren
Bestel

Wat maakt de Ajax Set 1
speciaal

De detectiedetectoren detecteren menselijke aanwezigheid en openen van het raam of de deur. De hub stuurt bij een een alarmmelding automatische een melding door naar de Central Monitoring Station en de smartphone van de systeemeigenaar. De mogelijkheden van de StarterKit zijn uitgebreid door het aansluiten van branddetectoren, overstromingsdetectoren, automatiseringsapparatuur en videocamera’s. De installatie van de apparaten zijn binnen slechts 30 minuten geïnstalleerd.

Bestel

Woning

Bent u op zoek naar een goed alarmsysteem ? Dan bent u bij Alarmysteeminstallatie op het juiste adres. Voor een woning is dit een perfect pakket voor een mooie prijs de waarde is hoog voor wat u betaald. Het bevat alles wat nodig is omtrent het beveiliging pakket voor een woning.

Bestel

Appartement

Bent u op zoek naar een goed alarmsysteem ? Dan bent u bij Alarmysteeminstallatie op het juiste adres. Voor een appartement is dit een perfect pakket voor een mooie prijs de waarde is hoog voor wat u betaald. Het bevat alles wat nodig is omtrent de beveiliging voor appartementen.

Bestel

Bedrijf

Bent u op zoek naar een goed alarmsysteem ? Dan bent u bij Alarmysteeminstallatie op het juiste adres. Voor een bedrijf is dit een perfect pakket voor een mooie prijs de waarde is hoog voor wat u betaald. Het bevat alles wat nodig is omtrent de beveiliging voor bedrijven.

Bestel

In 3 stappen klaar

Binnen 15 minuten heb je al jouw huis beveiligd. Stel jouw eigen producten samen op jouw huis geheel naar eigen wens te beveiligen

Bestel u product
(Ook met onze ondersteuning)

Installeer deze zelf
met onze hulp of compleet door ons

Gebruik de producten
en voel u veilig