100% VEILIG
20 jaar de beste beveiliging

BESTE PRIJZEN
vanaf 70 GRATIS verzenden

ALLES VIA 1 APP
Bedienen via Android of Apple

Winkel > 1x Dahua camera pakket

1X HD
Bewakingscamera

€789

1280×720 Resolutie
Recorder met 1000 GB

Bestel
Afspraak op locatie
Offerte aanvragen
1X FULL HD
Bewakingscamera

€989

1920×1080 Resolutie
Recorder met 1000 GB

Bestel
Afspraak op locatie
Offerte aanvragen
1X SUPER HD
Bewakingscamera

€1089

1560×1440 Resolutie
Recorder met 1000 GB

Bestel
Afspraak op locatie
Offerte aanvragen
1X ULTRA HD
Bewakingscamera

€1289

3072×2048 Resolutie
Recorder met 1000 GB

Bestel
Afspraak op locatie
Offerte aanvragen

Meer dan 4 camera’s?

Als je opzoek bent naar betrouwbare en handige Starterpakketten dan is dit wat u zoekt. De Ajax Starterpaketten bestaan uit de hub, bewegingsmelder, openingsmelder en sleutelhanger met paniekknop.

Offerte aanvragen

Dahua camera pakketten voordelen

  • 1 Bewakingscamera FULL HD
  • 1920×1080 Resolutie
  • Recorder met 1000 GB
  • Inclusief complete installatie & montage
  • Inclusief montage materialen
  • Bekijk de live beelden
  • Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
  • Push melding
  • Dag en Nacht zicht
  • Bewegingsdetectie
Bestel

Dahua camera

Onze camerabewaking pakketten zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Zo is de opname recorder volledig digitaal en voorzien van een harddisk van minimaal 1000 GB en er ook de mogelijkheid om een koppeling met een cloud service te maken. Standaard is ons systeem al voorzien van slimme motion detectie en IVS (intelligent video systeem). Via onze meegeleverde software voor de computer, en de APP voor op de telefoon en tablet kunt u zelf makkelijk de beelden live bekijken, terugkijken en daarna de beelden opslaan. Er bestaan ook extra mogelijkheden die u kan bijbestellen zoals kenteken herkenning en gezichtsherkenning neem hiervoor contact met ons op

Dahua technologie

Als innovatieleider streeft Dahua Technology ernaar om de nieuwste technologieën en producten aan te bieden, zoals panoramacamera’s met meerdere sensoren, ePoE voor energie- en gegevensoverdracht via ethernetkabels van 800 m en Smart Codec om de coderingsefficiëntie te verbeteren en bandbreedte te besparen. De klant hier bij de foto hiernaast geven wij een instructie over de Dahua technologie. Wij laten zien hoe de klant via een telefoon de camera kan besturen.

Bestel

Dahua Super HD

Bent u op zoek naar camerabewaking met uitstekend beeldkwaliteit? Dan is het Dahua Super HD camera pakket het perfecte pakket voor u! Met onze Super HD-camerabewaking bent u verzekert van zeer scherp beeld en slimme technieken zoals Motion detectie en een App voor uw telefoon.

Bestel

Dahua Full HD

Bent u op zoek naar camerabewaking met uitstekend beeldkwaliteit? Dan is het Dahua Full HD camera pakket het perfecte pakket voor u! Met onze Ful HD-camerabewaking bent u verzekert van zeer scherp beeld en slimme technieken zoals Motion detectie en een App voor uw telefoon.

Bestel

Dahua Ultra HD

Bent u op zoek naar camerabewaking met uitstekend beeldkwaliteit? Dan is het Dahua Ultra HD camera pakket het perfecte pakket voor u! Met onze Dahua Ultra HD-camerabewaking bent u verzekert van zeer scherp beeld en slimme technieken zoals Motion detectie en een App voor uw telefoon.

Bestel

In 3 stappen klaar

Binnen 15 minuten heb je al jouw huis beveiligd. Stel jouw eigen producten samen op jouw huis geheel naar eigen wens te beveiligen

Bestel u product
(Ook met onze ondersteuning)

Installeer deze zelf
met onze hulp of compleet door ons

Gebruik de producten
en voel u veilig